Object Beveiliging

Green Point Security is uw ideale partner bij het bewaken van uw bedrijfspand of locatie.

Waarom u uw pand object laten bewaken
Inbraak, brand en ongewenste gasten kunnen zeer vervelende gevolgen hebben voor uw bedrijf. Green Point Security minimaliseert voor u het risico dat u te maken krijgt met een van die drie.

Waarom u uw pand/object kunt laten bewaken
Indien u wenst kunt u een locatie of object door vakbekwame beveiligers laten bewaken. Samen met u zullen wij een beveiligingsplan opstellen waarbij de veiligheid van uw object richtinggevend is. Uiteraard zullen onze beveiligers handelen naar de taak die zij opgedragen krijgen als onderdeel van uw totale beveiligingsbeleid.

Receptiediensten
Voor die bedrijven die wel graag de beschikking hebben over professionele beveiligers maar liever geen bewakers aan de balie zien, hebben wij de beschikking over goed opgeleide ‘receptiebeveiligers’. Onze ‘receptiebeveiligers’ kunnen zowel uw receptie- als hun beveiligingstaken uitvoeren in representatieve kleding.

Openen en sluiten
Wanneer het uw wens is dat een professioneel beveiliger uw pand komt openen en/of sluiten op de door u gewenste manier dan kunnen wij daar zorg voor dragen. U zult merken dat u een stuk geruster naar uw bedrijf toe gaat, en uw bedrijf verlaat indien u ons zorg laat dragen voor het openen en sluiten van uw bedrijf.

Collectieve surveillance op bedrijventerreinen
Wanneer uw bedrijf gevestigd is op een bedrijventerrein dan kan het voor u interessant zijn om de bewaking van uw bedrijf in samenspraak met uw ‘collega’s’ op uw bedrijventerrein uit te besteden aan Green Point Security. Uiteraard kunnen wij ook voor de dienstverlenende bedrijven de alarmopvolging verzorgen, opening- en sluitingsronden lopen en als sleutelhouder fungeren.

Advies
Indien u niet weet welke beveiligmaatregelen passen bij uw bedrijf en elke maatregelen proportioneel zijn om uw risico’s te minimaliseren kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen..

Uiteraard krijgt u bij niet-incidentele contracten die beschikking over een veiligheidscoördinator die niet alleen leiding geeft aan onze beveiligers en een vast contactpersoon voor u vormt. Tevens kunnen wij u van dienst zijn bij het maken van een ontruimingsplan of bij het opzetten van uw BHV-organisatie.

Offerte aanvragen

Waar bent u in geinteresseerd :
BrandwachtersElectronische beveiligingVerkeersregelaars
Horeca BeveiligingEvenementen BeveiligingHostess

Terugbelverzoek
(*) Verlpicht veld