Media Beveiliging

Green Point Security is een van de meest ervaren en gespecialiseerde aanbieder op het gebied van media beveiliging op dit moment, dankzij de lange jaren ervaringen in deze specifieke branche. Green Point Security heeft zich in de afgelopen jaren wel bewezen, voor veel productie maatschappijen. Zoals voor omroepen in Hilversum en Amsterdam realiseerden wij de beveiliging en Crowd management, rondom diverse radio, televisie en film opnames. Dit zowel als opnames als ook voor live shows.

Met een totaal dienstenpakket, van gespecialiseerde media beveiligers, event securityofficers, fire & safety tak, hostess en dog security, biedt Green Point Security altijd een totaal pakket en een passende oplossing voor iedere vraagstuk van de opdrachtgever in de media wereld, zowel in de studio als op locatie.

Tijdens de hectiek van opnames ontzorgen wij de opdrachtgever en zijn crew, en deze kan vertrouwen op een professioneel team, die te allen tijde weet hoe er gehandeld dient te worden bij elk vorm van een ontstane of een te ontstane calamiteit.

Offerte aanvragen

Waar bent u in geinteresseerd :
BrandwachtersElectronische beveiligingVerkeersregelaars
Horeca BeveiligingEvenementen BeveiligingHostess

Terugbelverzoek
(*) Verlpicht veld