VIP/Artiestenbegeleiding

Green Point Security beschikt over gekwalificeerde, gediplomeerde en uiterst representatieve beveiliger welke zijn vak verstaan, VIP begeleiding, Artiestenbegeleiding en Tourmanagement zijn een vorm van dienstverlening welke om vakmanschap gaat, iets wat onze beveiligers tot in de puntjes beheersen.

Hoog geplaatste personen, zakenlieden, artiesten met een nationale en internationale bekendheid hebben nu eenmaal de status van het bekend zijn, door deze status kunnen deze personen gevaren lopen wanneer deze in het openbaar verschijnen, welke al dan niet op vooraankondiging heeft plaats gevonden. Zodra er sprake is van het in het openbaar verschijnen is er vrijwel direct sprake van risico’s, hierbij kunt u aan tal van risico’s denken welke direct of indirect schade kunnen veroorzaken aan deze artiesten of personen.

Green Point Security is hierin uw partner, onze beveiliger houdt hierbij een oogje in het zeil om dreigende situaties of risico’s in een vroegtijdig stadium te herkennen en hierop te reageren. Als VIP, bekendheid of artiest wilt u zich vrij kunnen bewegen en ongestoord kunnen werken wanneer u dit wenst, onze discrete werkwijze zorgt ervoor dat u zich kunt richten op de werkzaamheden en voorbereidingen zoals u dit wenst.

VIP VERVOER

U gaat naar een afspraak, maar wilt nog enkele e-mails lezen en een aantal telefoon- gesprekken voeren. Onderweg staat u in de file en bij aankomst is de parkeerplaats vol. Kostbare tijd gaat verloren terwijl uw relaties op u rekenen.

Dankzij de inzet van een chauffeur van Green Point Scurity kunt u ongestoord doorwerken op weg naar uw afspraak. Bij aankomst stapt u voor de deur uit, waarna de chauffeur de auto parkeert.

Onze chauffeurs doen meer dan alleen veilig sturen. Ze zijn dienstbaar, denken met u mee en werken op de achtergrond. Of u de chauffeur laat rijden in uw eigen auto of in een auto van Green Point Security, de achterbank wordt een verlengstuk van uw kantoor. Reistijd wordt werktijd.

 

Juist bij het vervoer van personen met een bijzonder profiel zijn veiligheid en discretie van het grootste belang. Afhankelijk van de vip en diens werkzaamheden verschilt de aard van de opdracht. De nadruk ligt echter altijd op veiligheid en discretie.

Op basis van uw voorkeuren en de wensen en eisen van uw vip stellen we samen een gedetailleerd plan van aanpak samen. Uw vip ervaart hierdoor het bezoek als soepel en probleemloos. Ook wanneer de planning op het laatste moment verandert verloopt uw vip-vervoer efficiënt en comfortabel.

Net als al onze diensten is ook ons vip-vervoer maatwerk. Laat ons weten wat uw behoeften zijn en we stellen graag een plan op voor u en uw vip(s).

 

Offerte aanvragen

Waar bent u in geinteresseerd :
BrandwachtersElectronische beveiligingVerkeersregelaars
Horeca BeveiligingEvenementen BeveiligingHostess

Terugbelverzoek
(*) Verlpicht veld