Brandwachters

Een optreden met vuurwerk, een (tijdelijke) evenementlocatie met de juiste nooduitgangen en calamiteitenroutes, het grote theaterdoek bij een musical. Allemaal voorbeelden waarbij brandveiligheid een belangrijke rol speelt. Mede door de grotere verantwoordelijkheid van organisatoren van evenementen en/of beheerders van locaties met betrekking tot de brandveiligheid, vragen de diverse klanten van Green Point Security steeds vaker en op grote(re) schaal om een vorm van dienstverlening die hierin voorziet.

Green Point Security verruimde per 1 januari 2016 haar activiteiten op dit gebied. Met deze uitgebreide expertise levert Green Point Security professionele brandveiligheidscontroles, brand- en sluitrondes, preventieve controles en daarnaast, al dan niet in samenwerking met ABC, (brand)veiligheidsadvies, -inspecties, ontruimingsplannen en bijkomende opleidingen en trainingen.

Met deze uitbreiding is Green Point Security in staat haar klanten een nog uitgebreider aanbod van dienstverlening te bieden, wat de veiligheid, communicatie, kwaliteit en effici├źntie ten goede komt.

Tevens is het mogelijk dat wij u calamiteitenplan en ontruimingsplan verzorgen, in sommige gevallen indien nodig doen wij dit insamenspraak met brandweer en politie.

Offerte aanvragen

Waar bent u in geinteresseerd :
BrandwachtersElectronische beveiligingVerkeersregelaars
Horeca BeveiligingEvenementen BeveiligingHostess

Terugbelverzoek
(*) Verlpicht veld