Evenementen beveiliging

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken, hiervoor moet met verschillende aspecten rekening worden gehouden. Het is dan ook prettig om te weten dat een groot deel aangaande de beveiliging en algemene veiligheid bij Green Point Security in goede handen is.

Behalve het bewaren van de rust, orde en de veiligheid, verzorgen wij desgewenst ook de kaartverkoop, toegangscontrole, begeleiding van artiesten, kassabeheer, podiumbewaking en EHBO. Wij nemen de zorg dat bij afloop van elk evenement, alle bezoekers ordelijk en tevreden het evenement verlaten.

Green Point Security besteedt voorafgaand aan het evenement indien nodig aandacht aan het opstellen van een beveiligingsplan en een calamiteitenplan, opgesteld in overleg met brandweer en politie.

Green Point Security levert representatieve en goed opgeleide beveiligingsbeambten voor alle soorten evenementen. U kunt denken aan bedrijfsfeesten, popconcerten, vergaderingen, presentaties, conferenties, dansfeesten, braderieën, beursmanifestaties tot en met kermissen en schoolfeesten.

Offerte aanvragen

Waar bent u in geinteresseerd :
BrandwachtersElectronische beveiligingVerkeersregelaars
Horeca BeveiligingEvenementen BeveiligingHostess

Terugbelverzoek
(*) Verlpicht veld