Over ons

Bij voorbaat danken wij u voor de interesse die u stelt in Green Point Security, langs deze weg maakt u kennis met onze organisatie!

Green Point Security is een beveiligingsbedrijf dat staat voor kwaliteit, professionaliteit, continuïteit en zekerheid. Maar misschien nog wel het aller belangrijkste: we hebben passie voor het vak beveiliging! Het streven naar een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening heeft de groei en ontwikkeling van het kwaliteitsbesef bij Green Point Security al ruimschoots getekend. Bij Green Point Security staan daarom de aspecten: representativiteit, klantvriendelijkheid en effectief optreden hoog in het vaandel.

De oprichter achter Green Point Security en geen onbekende in de beveiligingswereld heeft al ruimschoots 20 jaar ervaring in deze al maar groeiende branche. Mede dankzij door zijn ervaringen heeft hij al diverse lastige vraagstukken voor particulier, zakelijk en overheid beantwoord en voorzien van gepaste oplossingen. Ook in de Media wereld waar de vragen steeds lastiger en groter worden, voorziet Green Point Security de veiligheid zowel voor de productiemaatschappij als voor de artiesten.

Zoals U van elk beveiligingsbedrijf mag verwachten, beschikken wij onder andere uiteraard ook over een erkenning van het Ministerie van Justitie, terug te vinden onder nummer ND 4074. De medewerkers van Green Point Security zijn voorzien van alle benodigde opleidingen en cursussen, hierbij kunt u denken aan het verplichte diploma beveiliger, EHBO, Bedrijfshulpverlener en omgaan met agressie, en zijn al onze medewerkers gescreend, en worden deze continu waar nodig bijgeschoold.

Heeft u nog vragen, neemt uw dan gerust vrijblijvend contact met ons op, dit kan telefonisch maar ook via mail.

Offerte aanvragen

Waar bent u in geinteresseerd :
BrandwachtersElectronische beveiligingVerkeersregelaars
Horeca BeveiligingEvenementen BeveiligingHostess

Terugbelverzoek
(*) Verlpicht veld