Elektronisch beveiliging

Green Point Security heeft onafhankelijke beveiligingsadviseurs in dienst die specialist zijn in het oplossen van complexe brandveiligheids- en beveiligingsvraagstukken. Met onze integrale aanpak bieden wij u een totale ondersteuning: we inventariseren, analyseren en adviseren en kunnen desgewenst de directievoering verzorgen en/of als projectleider optreden om op die manier het proces en de kwaliteit te bewaken. Wij verrichten maatwerk met betrekking tot de brandveiligheid en beveiliging in onder andere onderwijsinstellingen, zorginstellingen, industriële/objecten, high security objecten, horeca gelegenheden en evenementen.

Integriteit en kwaliteit zijn daarom de meest belangrijke uitgangspunten voor Green Point Security.

Green Point Security heeft zich gespecialiseerd in de integrale aanpak van beveiligings- en brandveiligheidsvraagstukken en ondersteunt hiermee het management van organisaties en het bedrijfsleven. Integrale beveiliging is het geheel van organisatorische, bouwkundige en elektrotechnische maatregelen, die in samenhang leiden tot een situatie waarbinnen bedrijfsprocessen kunnen worden uitgevoerd en ongestoord voortgezet en tevens een omgeving creëren waarin mensen zich veilig kunnen voelen.

Wij bieden onze opdrachtgevers advies en ondersteuning, van analyse, ontwerp tot implementaties op maat.

Green Point Security beschikt continu over de nieuwst technologie zoals camera’s brandmeldcentrales en toegang tourniquets etc.

Tevens beschikt Green Point Security over de juiste mensen die eventuele bouwtekeningen goed kunnen en mogen keuren.

Offerte aanvragen

Waar bent u in geinteresseerd :
BrandwachtersElectronische beveiligingVerkeersregelaars
Horeca BeveiligingEvenementen BeveiligingHostess

Terugbelverzoek
(*) Verlpicht veld